rörmokare Kungsbacka

Söker du professionell rörmokare i Kungsbacka? Då har du hamnat helt rätt – Kontakta oss på RörLasse för idag!

rörmokare Kungsbacka

Söker du professionell rörmokare i Kungsbacka? Då har du hamnat helt rätt – Kontakta oss på RörLasse för idag!

Rörmokare i Kungsbacka

Rör kan vara oberäkneliga. I vissa fall kan problem uppstå hastigt. Det kan handla om läckage, sprickor och andra typer av skador som kräver professionell assistans omedelbart. Det kan, i andra fall, handla om mer långtgående bekymmer. Problem som förvärrats och vuxit under lång tid, och som nu oundvikligen måste rättas till. Oavsett vilken av ovanstående typer av rör- och VVS-relaterade problem som du har så behöver du hjälp av professionell rörmokare i Kungsbacka – Och sådana hittar du hos oss!

Ring oss på RörLasse idag för att komma i kontakt med ett rörproffs!

24-timmars rörjour
Man vet aldrig när rörolyckan är framme. Därför erbjuder vi akut rörservice dygnet runt.
Konkurrenskraftigt pris
Vi ser alltid till att erbjuda priser som våra konkurrenter har svårt att slå.
Auktoriserad rörmokare i Kungsbacka
Vår rörfirma är auktoriserad och väl försäkrad vilket ökar tryggheten både för kund och för oss.

RörLasse

Alla rör kommer någon gång att vara i behov av hjälp från rörmokare i Kungsbacka. Detta gäller oavsett om rören i fråga sitter i en privat bostad, i ett lägenhetskomplex, i ett kontor eller i en offentlig byggnad. Rör behöver emellertid underhåll, och för att tillgodose detta behov finns rörmokare i Kungsbacka. På RörLasse genomför vi varje år mängder av olika arbeten för många olika kunder. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag, föreningar och organisationer.

Läs vidare för att veta mer om våra rörmokare i Kungsbacka eller kontakta oss för att ta del av en gratis offert!

Vid akut ärende ring!

till kontaktsida

Såna är vi!

Som professionell rörmokare i Kungsbacka behöver man leverera på flera olika plan. Vår verksamhet vilar på ett antal kvaliteter som vi gärna lyfter fram som särskilt viktiga.

Trygga affärer

En god kundrelation är A och O för oss. Detta är förstås inte unikt för varken oss eller för rörmokare i Kungsbacka i stort, utan går igen i alla lyckade samarbeten. När du tar hjälp av våra rörmokare i Kungsbacka kan du räkna med att få snabb hjälp. Vi är en auktoriserad firma med försäkringar som garanterar både din och vår egen trygghet. Att vara certifierad för den här typen av arbeten borde vara en självklarhet för alla rörmokare i Kungsbacka. Så är dessvärre inte fallet. Så, om du är på jakt efter rörassistans av något slag. Säkerställ att den firma du tar hjälp av har tillåtelse att utföra den typ av arbeten som du vill ha hjälp med.

Professionella rörmokare i Kungsbacka

Rörproblem kan vara utdragna och förvärras över tid, men de kan också komma plötsligt. På RörLasse har vi lång erfarenhet och god kunskap inom olika typer av arbeten. Detta gör att vi kan garantera våra kunder att vi kan lösa det rörrelaterade problemet oavsett vad problemet är. Våra rörmokare i Kungsbacka ges varje år förtroende av såväl privatpersoner som företag och organisationer. Detta är vi mycket stolta över!

Våra vanligaste tjänster

Hur kan vi stå till tjänst? Om du har en pågående läcka som behöver ordnas av en rörmokare i Kungsbacka omedelbart rekommenderar vi att du ringer direkt. En rörmokare kan vanligen vara på plats vid din fastighet i Kungsbacka inom en timme.

Om dina rörproblem inte är akuta och du vill veta mer om hur en rörmokare i Kungsbacka kan hjälpa till – Läs gärna vidare!

Kök

I köket knyts mängder av röranslutningar ihop. Det är därför ett rum där det är särskilt viktigt att alla anslutningar samverkar optimalt. Som verksam rörmokare i Kungsbacka ägnar man mycket tid med att utföra underhållsarbete i kök runt om i staden.
- Stopp i avlopp
Förr eller senare uppstår stopp i kökets avlopp. Som nyttjare av köket kan det dock vara en bra idé att undvika stopp så länge som möjligt. Tänk därför på att inte äventyra rören med alltför stor mängd matfett och matrester.
- Fukt- och vattenskador
Det sista man vill ha i en fastighet är fukt- och vattenskador. När dessa väl uppstår är det vanligt att de förekommer i just kök. För att säkerställa att ditt kök inte står inför svåra och dyra skador bör du se över rören. Detta gör du genom att ta hjälp av professionell rörmokare i Kungsbacka.

Badrum

Badrumsrenoveringar sker på löpande band. För att alla anslutningar i badrummet ska samverka på bästa möjliga sätt tar man hjälp av rörmokare i Kungsbacka. Rörexperterna i vårt team bistår varje år vid mängder av badrumsrenoveringar runt om i staden. Vi hjälper till med alltifrån projektering och planering till installation av rören.

Går du i renoveringstankar? Ring eller maila till oss och berätta om ditt stundande projekt!

Kontakta oss!

4_rektangel@2x

rot

Privatperson på jakt efter professionella rörmokare i Kungsbacka? Tänk på att du, i de allra flesta fall, kan nyttja ROT-avdraget! Detta ger dig möjlighet att dra av en stor del av den totala arbetskostnaden på skatten. Avdraget täcker såväl reparation som underhåll av rören i din bostad och/eller sommarhus.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.